Digitaal Getransformeerd

Heb jij als MKB-er de middelen om de essentie van je bedrijf te transformeren met generatieve AI, IoS, Big Data Analytics of Blockchain? Droom je hier zelfs over of maak je je er zorgen over? Als ondernemer denkt je waarschijnlijk meer na over hoe (sommige) digitale technologieën je kunnen helpen de efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen, werknemers te binden en een bijzondere gebruikerservaring te bieden om uw klantenbestand te laten groeien en te behouden. Dat is Digitally Transformed.

Digitally Transformed omvat zowel ‘digitisation’ als ‘digitalisation’, praktische en betaalbare veranderingen die uw bedrijfsprocessen en interacties met werknemers, leveranciers en klanten innoveren. En dat is zeker niet nieuw. Je hebt zeker de voordelen van de digitaal getransformeerde organisatie al gezien, tenzij je nog steeds een papieren boekhouding gebruikt met een fysiek kasboek, balans en handmatige grootboek boekingen.

Digitally Transformed is automatisering van processen en gegevensuitwisseling, cloud services, en web- of mobiele applicaties met als doel het (werk)leven aangenamer te maken.

Digitalisation, Digitsation, Digital transformation